La multinacional Conduent vol tancar la seu de Barberà del Vallès amb 230 treballadors i deslocalitzar la feina a Romania i Polònia

La companyia nordamericana presta serveis de finances i recursos humans a nivell internacional a empreses com Michelin, Firmenich, Atos, General Electric, Hertz o General Motors

La direcció de la multinacional nordamericana Conduent va comunicar el passat 29 de gener de manera oficial al comitè d’empresa la seva intenció de tancar el centre de treball de Barberà del Vallès (Vallès Occidental), tot argumentant motius econòmics i productius pels alts costos laborals del nostre país. Conduent ha presentat un ERO per acomiadar els 230 treballadors i treballadores del centre vallesà i deslocalitzar la feina a centres de Romania i Polònia. Tanmateix, la companyia manté els seus objectius estratègics a la filial de Madrid.

Conduent presta serveis de finances i recursos humans a nivell internacional a empreses com Michelin, Firmenich, Atos, General Electric, Hertz i General Motors, entre moltes d’altres.

La plantilla, que es va reunir en assemblea el mateix dilluns després de la comunicació oficial de la direcció de l’empresa, manifesta de manera unànime el seu rebuig total a la decisió. Ni la plantilla, ni el comitè ni el nostre sindicat acceptem que s’hagi pres aquesta decisió tan traumàtica sense haver valorat d’altres opcions que donessin la possibilitat de fer viable l’activitat del centre.

La propera reunió del període de consultes de l’ERO tindrà lloc el dijous 15 de febrer. El comitè d’empresa, que no descarta mobilitzacions, ha sol·licitat a l’empresa mesures alternatives al tancament definitiu i defensarà els 230 llocs de treball.

Comments are closed.