La plantilla d’autobusos de Barcelona es concentra demà per solucionar la situación del treballador acomiadat

Un-autobus-de-TMB 54227145440 53389389549 600 396Els treballadors faran entrega d’una carta al president de TMB per a que reconsideri la situació i faci de mediador amb la Direcció de Tansports Barcelona

La UGT – Transports de Barcelona ha convocat per demà, 22 d’octubre, una concentració a la Plaça Sant Jaume per fer entrega al president de TMB, Joaquim Forn, una carta per a que reconsideri la situació del conductor acomiadat.

Els treballadors i treballadores de Transport de Barcelona van decidir, en referèndum, esperar a valorar la sentencia judicial sobre el conductor acomiadat per actuar. Per aquest motiu, s’espera que la carta que s’entrega demà faci reconsiderar al president de TB la situació i fer-li veure que l’empresa no ha de ser la que jutgi al treballador sinó la justícia. Així doncs, els treballadors faran l’entrega de la carta amb la voluntat de què el president faci de mediador amb la Direcció de TB i així aconseguir una negociació i resolució del conflicte.

Per una altra banda, la plantilla també va decidir emprendre campanyes de sensibilització tant als usuaris del transport públic com a la ciutadania general. Per això, demà es repartirà un full informatiu en el que s’explicarà la situació dels conductors d’autobusos de Barcelona per tal de conscienciar a la ciutadania.

 

Comments are closed.