La plantilla de BTV recuperarà durant els propers vuit mesos la part de sou retallada al gener de 2013

btv

La nòmina del juny de 2015 serà la primera que tornaran a cobrar completa. Abans, la retallada de sou es reduirà un 20% a partir del mes vinent i un 40% a partir del gener 

Han calgut dues vagues i la convocatòria d’una tercera, però finalment els treballadors i les treballadores de BCN Audiovisual (que fem BTV, BTVNotícies.cat i Barcelona FM) recuperaran durant els propers vuit mesos la part del sou que els van retallar al gener de 2013. La darrera oferta de l’empresa preveu que la nòmina del juny de 2015 serà la primera que tornaran a cobrar completa. Abans, la retallada de sou que actualment se’ls aplica es reduirà un 20% a partir del mes vinent i un 40% a partir del gener.

La plantilla ha acceptat aquesta proposta en assemblea, amb 100 vots a favor, 11 en contra i tres abstencions. Per tant, tot i que no s’han recollit algunes de les demandes que feien, aquest divendres la plantilla NO tornarà a fer vaga coincidint amb el plenari municipal.

La recuperació dels salaris del 2012 (amb les actualitzacions d’IPC que s’han començat a aplicar a aquest any) es concretarà en un acord que durant els propers dies signaran la direcció i el comitè d’empresa.

Des del comitè lamentem que el govern municipal no s’hagi volgut implicar en la resolució del problema que les seves decisions pressupostàries van provocar. Els treballadors dels mitjans de comunicació municipals seguiran treballant per millorar les condicions de treball.

Comments are closed.