La plantilla de connecta anirà novament a la vaga per reclamar el pagament de les nòmines

teleoperadorLa UGT de Catalunya ha convocat noves jornades de vaga al grup de telemàrqueting Connecta per als propers mesos.

Des que el grup ALN va comprar el grup Connecta, els treballadors i les treballadores han patit constants endarreriment en el cobrament de les seves nòmines, motiu pel qual ja es van convocar diverses jornades de vaga en els mesos d’octubre, novembre  i desembre al dos centres de Barcelona: ALN Mediación i ALN Telemarketing.

Al llarg d’aquests mesos l’empresa va pagar la nòmina en els dies estipulats a la majoria de la plantilla. Per aquesta raó, i com a mostra de confiança, els comitès d’ambdós centres van decidir donar un pas endavant i no convocar més vagues, donant per fet que el pagament de les nòmines ja s’havia normalitzat.

Malauradament, l’entrada de l’any nou ha trencat aquesta confiança:avui, 8 de gener, cap dels 450 treballadors i treballadores de l’empresa no han cobrat encara la nòmina de desembre.

Les jornades de 24 hores de vaga seran els propers 14 i 15 de gener; 2, 3 i 4 de febrer; 2, 3 i 4 de març; i 4, 5 i 6 d’abril.

Comments are closed.