La plantilla de Construcciones Mecánicas Marés, en vaga indefinida

puertaEls treballadors tenen problemes per cobrar i no reben cap informació sobre el futur de l'empresa

Els treballadors i les treballadores de Construcciones Mecánicas Marés, situada a Montcada i Reixach (Vallès Occidental), fan des d'ahir vaga indefinida per la manca d'informació i el secretisme de la direcció sobre la possible venda de l'empresa i el futur dels seus llocs de treball. La plantilla denuncia també que encara no han cobrat la nòmina del mes de setembre i que actualment no tenen feina.

Ara mateix queden a l'empresa 85 treballadors, després de l'ERO del 2005 (llavors la plantilla era de 150) i la marxa últimament d'alguns treballadors, ja que no veuen cap futur en l'empresa. La planta fabricava motllos per a injecció de plàstic per al sector automobilístic.

La situació de l'empresa és crítica des de fa temps. De fet, la plantilla porta quatre anys cobrant tard i de manera fraccionada, i cobren directament dels proveïdors. A més, la maquinària està embargada per la Seguretat Social. Des de fa tres mesos l'empresa, que ja s'ha venut les tres naus i ara en paga  el lloguer, busca un comprador, però no ofereix cap informació sobre el seu futur al Comitè d'Empresa.

{mxc} 

Comments are closed.