La plantilla de DHL PARCEL inicia una sèrie d’aturades per denunciar acomiadaments objectius

La UGT del Vallès Occidental denuncia que l’empresa de repartiment DHL PARCEL, que  travessa actualment un procés de reestructuració comercial a nivell estatal, ha coaccionat part de la plantilla del CIM Vallès per rebaixar-se el salari sota amenaça d’acomiadaments objectius. Amb aquestes accions menysprea així tots els esforços que ha realitzat responsablement la plantilla en el darrer període, tant econòmicament com personalment, per la viabilitat del negoci: renúncia d’endarreriments, canvis d’horaris, complements salarials, etc. Per aquest motiu, la plantilla ha iniciat aturades davant les portes de DHL al CIM Vallès per denunciar la situació en què es troben.

DHL PARCEL trenca amb els acords signats amb el comitè d’empresa en matèria de garantia d’ocupació i estabilitat aconseguits organismes com el Tribunal Laboral de Catalunya. Treballadors i treballadores amb més de 30 anys d’experiència són acomiadats i tractats amb indiferència, i posteriorment substituïts per personal d’empresa de treball temporal en una clara maniobra per abaratir costos salarials i destruir ocupació estable i de qualitat.

La UGT del Vallès Occidental denuncia que la classe treballadora subvenciona de nou la mala gestió de les grans multinacionals que operen a la comarca. Cal derogar les reformes laborals que desequilibren la relació de forces i que permeten que grans empreses com DHL facin tot tipus de maniobres legals per destruir l’ocupació de qualitat.

Comments are closed.