La plantilla de Federal Mogul (Badalona) farà demà una vaga de 24 hores

federal-mogul
Per l’amenaça permanent de tancament tot i els sacrificis de la plantilla, i la manca de respecte als acords amb el comitè

Els treballadors de la planta de Federal Mogul a Badalona, dedicada a la fabricació de pastilles de fre, farà demà dimecres, 8 de febrer, una vaga de 24 hores davant l’amenaça permanent de tancament per part de la direcció de la fàbrica, tot i els continus sacrificis que ve realitzant la plantilla.

Des de l’any 2008, els treballadors han patit tres ERO de suspensió i un altre d’extinció, que va suposar l’acomiadament de 16 persones, a més d’acceptar sacrificis salarials i de drets socials, sempre lluitant pel futur i la viabilitat de la planta. Per contra, el comitè d’empresa considera que la direcció no està aprofitant la capacitat productiva ni la potencialitat de la fàbrica, com si passa a les altres sis plantes europees del grup nordamericà.

A més, el comitè d’empresa denuncia que la direcció de Badalona no respecta els acords amb els representants dels treballadors i que la seva política de relacions laborals consisteix a mantenir la plantilla atemorida amb amenaça de represàlies.

La planta catalana de Federal Mogul –situada al carrer del Progrés, 394, de Badalona- té actualment una plantilla de 150 treballadors.

Comments are closed.