La plantilla de Gallostra inicia una tancada indefinida per exigir el cobrament de les nòmines pendents

textilL’administradora concursal, que controla l’empresa des de l’octubre, tampoc paga els treballadors i els vol enviar al FOGASA

Els treballadors i les treballadores de l’empresa tèxtil Gallostra, fabricant entre d’altres de la marca de mitjons i mitges Pocholo, han iniciat aquest matí una tancada indefinida a la fàbrica fins que cobrin les nòmines pendents. La plantilla porta 8 mesos sense cobrar i l’administradora concursal, que controla l’empresa des del mes d’octubre, tampoc compleix els seus compromisos i no fa efectius els pagaments –només ha abonat el mes de setembre, i no totalment.

El comitè d’empresa sosté que l’antiga direcció portava una doble comptabilitat i disposa de diners suficients per pagar-los les nòmines i les indemnitzacions corresponents, ja que ha presentat un ERO per acomiadar tota la plantilla. Malgrat això, l’administradora concursal vol recórrer al FOGASA.

Demà dijous, a les 10.30 hores, hi ha convocada una reunió a la fàbrica de la plantilla amb els seus advocats.
La planta de Gallostra està situada a Pineda de Mar (Maresme) i té una plantilla d’uns 125 treballadors i treballadores.

Comments are closed.