La plantilla de Johnson Controls Eurosit inicia cinc jornades de vaga

johnsoncontrolEls treballadors i les treballadores de Johnson Controls Eurosit (Abrera) han iniciat avui la primera de les cinc jornades de vaga convocades pel Comitè d’Empresa després que l’empresa hagi perdut l’adjudicació de la fabricació de seients del Seat Ibiza.

Actualment, el 100% de la producció de la fàbrica d’Abrera està lligada a la producció de vehicles de Seat. Segons la direcció, el contracte per la línia del Seat Ibiza finalitzar el 2017; la de l’Audi Q3 el 2018; i la del Seat León el 2019. Però els treballadors temen que si no se’ls adjudica la producció per a la línia de l’Audi A1 aviat es quedaran sense comanda i començaran els acomiadaments.

El Comitè d’Empresa denuncia que la direcció de Johnson Controls Eurosit no ha fet tot el que era possible per guanyar l’adjudicació de la fabricació de seients de l’Ibiza, i que no vol garantir que optarà per a la línia de l’A1 si no hi ha una baixada de salaris prèvia que faci –al seu entendre- competitiva la planta, que actualment compta amb 417 treballadors.

Per aquesta raó, des de la UGT exigim a Johnson Controls Eurosit que deixi de banda les amenaces, i que garanteixi els llocs de treball de la planta d’Abrera.

Comments are closed.