La plantilla de Nissan es manifestarà demà fins a la Delegació del Govern a Barcelona per exigir un pla industrial de futur

Font: ACN. Manifestació de treballadors de Nissan tallant l’avinguda Diagonal el 4 de febrer del 2020

Els comitès d’empresa de Nissan han convocat per a demà, 18 de febrer, a la tarda una manifestació per exigir novament  un pla industrial de futur per a les plantes catalanes i de la resta de l’Estat. La convocatòria serà a les 18 hores a plaça Catalunya, des d’on els treballadors i les treballadores sortiran fins a la Delegació del Govern a Barcelona (Mallorca, 278).

Un cop finalitzada la concentració davant la delegació del Govern està previst que es rebi els membres del comitè d’empresa, que demanaran la implicació de l’Administració per buscar solucions que permetin garantir la continuïtat de l’activitat i els llocs de treball, després que Mercedes anunciés que deixarà de fabricar al mes de maig la seva pick-up X-Class a la planta barcelonina. La finalització d’aquesta producció impactarà negativament encara més les produccions de Zona Franca i Montcada, però també repercutirà en el conjunt de les fàbriques de Nissan arreu de l’Estat.

Comments are closed.