La plantilla de Radio Taxi Verd torna a fer vaga avui per exigir el pagament de les nòmines

radiotaxi033L’empresa -també coneguda com a Ràdio Taxi 033- ha deixat de prioritzar el pagament de les nòmines, i els taxistes tenen des de fa un any serveis pendents de cobrar

Els treballadors i les treballadores de l’empresa Ràdio Taxi Verd (també coneguda com a Ràdio Taxi 033) continuen avui amb les vagues convocades pels retards i impagaments de nòmines. Tot i l’èxit de la primera jornada de vaga, celebrada el passat dilluns 30 de maig i seguida pel 99% de la plantilla, la direcció de Ràdio Taxi Verd ha tornat a negar el pagament de les nòmines endarrerides i la nòmina en curs de la plantilla, principalment teleoperadores.

En cas de no produir-se aquests pagaments, la vaga continuarà el primer dilluns de cada mes fins a finals d’any: 4 de juliol, 4 d’agost, 5 de setembre, 4 d’octubre, 4 de novembre i  5 de desembre.

A la reunió del TLC, l’empresa va declarar, a més, que deixa de prioritzar el pagament de la nòmina als seus treballadors. Cal afegir, que des del passat mes de gener i durant un any l’empresa està aplicant una reducció salarial d’entre el 7 i el 12% a la plantilla, formada per una trentena de treballadors i treballadores.

També es veuen afectats per les irregularitats en els pagaments els taxistes, que tenen des de fa un any serveis pendents de cobrar.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

*