La plantilla del Contact Center farà vaga de 24 hores contra el bloqueig del conveni

contact-center

A les 12 hores s’iniciarà una manifestació fins a la seu de la patronal

 

La UGT de Catalunya i la CONC han convocat per a demà, divendres 1 de juliol, una vaga de 24 hores al sector del contact center per denunciar l’actitud immobilista de la patronal, que no s’avé a negociar ni a signar el Conveni Col·lectiu, després d’un any i mig de negociacions. Les reiterades aturades d’una hora per torn en els darrers mesos no han servit per canviar aquesta actitud. La patronal continua endavant amb la seva pretensió d’imposar als treballadors i les treballadores del sector condicions abusives i d’obligar-los a renunciar als drets aconseguits anteriorment.

La vaga de 24 hores convocada per a demà no només afectarà les pròpies empreses de telemàrqueting, sinó també els clients dels seus serveis, com Gas Natural, Agbar, Adeslas, La Caixa, RACC, ONO, Planeta, i administracions públiques, com les línies de telèfon 061, 112, 080, 012 i 010.

A les 12 hores, les treballadores i els treballadors del sector del contact center es manifestaran des de la Plaça Francesc Macià fins a la seu de la patronal ACE.

Manifestació contact center

DIA: 1 de juliol.
HORA: 12 hores.
LLOC: De plaça Francesc Macià a la seu de la patronal ACE (Balmes, 173). Barcelona.

Comments are closed.