La plantilla d’INDO es concentra aquest matí davant del departament de treball contra acomiadaments

INDO
A partir de les 10h, les dues parts es tornen a reunir per penúltima vegada. Les negociacions de l’ERO, estancades.

Avui i dijous que ve hi ha vaga a Indo. Treballadors i treballadores de tots els centres de treball afectats per l’expedient de regulació d’ocupació d’Indo es concentren des de les 10 hores d’aquest matí davant la seu del Delegació Territorial del Departament de Treball a Barcelona (Albareda, 2), on tindrà lloc la penúltima reunió de mediació. Dijous que ve se celebrarà la darrera, doncs el temps pel periode de consultes de l’Expedient de Regulació d’Ocupació arriba a la seva fi.

 

Les reunions celebrades fins ara no han servit per a desencallar la situació. L’empresa no ha mogut ni una coma de les seves pretensions ni en el nombre d’afectats per l’ERO, 294 treballadors i treballadores. A més, la UGT denuncia, entre d’altres aspectes, que continuen sense aclarir-se quin serà el futur de la plantilla del laboratori d’El Papiol (d’una quinzena de treballadors), que depen de la multinacional japonesa Hoya, amb qui Indo va signar un conveni.

Dijous que ve, 16 de desembre, la UGT ha convocat una altra concentració a l’Avinguda de Sarrià, 102, on es troba la seu d’un dels altres administradors concursals. A partir de les 16h, la plantilla té previst concentrar-se a la Delegació Territorial del Departament de Treball a Barcelona (c/Albareda, 2), coincidint amb la reunió de mediació.

El comitè va convocar inicialment una vaga de set dies, però finalment les aturades s’han reduit, i demà no n’hi haurà, però sí en canvi dijous, coincidint amb la darrera mediació.

Comments are closed.