La plataforma prou retallades! fa una crida a la participació en les eleccions del 25N

Hem elaborat el manifest ‘Volem decidir per una Catalunya social!’, que farem arribar a tots els candidats i candidates a la Presidència de la Generalitat

La Plataforma Prou Retallades!, de la qual formen part la UGT i CCOO de Catalunya, fa una crida a la ciutadania a participar massivament en les eleccions al Parlament de Catalunya del proper diumenge, 25 de novembre, i ha elaborat un manifest sota el títol “Volem decidir per una Catalunya social!”.

Al manifest se situen breument les línies prioritàries que considerem haurien de seguir les polítiques del proper Govern de la Generalitat, i per això el farem arribar a tots els candidats i candidates a la Presidència de la Generalitat en aquests pròxims comicis.

Fa prop de dos anys que la Plataforma Prou Retallades! treballem per canviar les polítiques i les mesures que s’estan aplicant per sortir de la crisi, perquè les considerem inútils econòmicament i injustes socialment. Mentre es continuen mantenint i augmentant les prerrogatives als qui més tenen, se’ns retallen drets als ciutadans i ciutadanes d’aquest país. Només tenim una aspiració: volem una Catalunya que respongui a les necessitats de la ciutadania i garanteixi els drets de tothom, no només d’uns quants.

En aquest enllaç trobareu el manifest

Comments are closed.