La pressió sindical evita la mobilitat forçosa de l’ERO de Caixabank

CaixaBankLa secció sindical de la UGT a CaixaBank ha defensat el seu posicionament durant la cinquena reunió de l’ERO celebrada aquest matí:

  1. No als acomiadaments forçosos. En cas que s’hagin de produir sortides de l’empresa, aquestes han de ser voluntàries, tal com succeeix en els programes de prejubilació defensats i signats per la UGT.
  2. No a les mobilitats forçoses. Des de la UGT ens neguem a què es destrueixin més famílies i vides personals. Sí que existeixen mobilitats que s’han de realitzar, però aquestes són les del retorn de totes les persones que han estat desplaçades. Demanem propostes atractives i voluntàries per part de l’empresa que obrin noves oportunitats de retorn per cobrir buits als territoris d’origen. Gràcies a la pressió sindical en aquest sentit, la direcció de CaixaBank ha retirat la forçositat en la mobilitat geogràfica.
  3. No a les retallades salarials. No acceptem més retallades salarials. La plantilla de CaixaBank ha fet sacrificis més que demostrats en plena època de crisi. Ja es va modificar l’ajuda a la família i la millora salarial, i l’ajuda de fills es va rebaixar fins als 18 anys, el que suposa una reducció de despeses a futur que l’empresa perseguia per ser més competitiva.

Comments are closed.