La secció sindical de la UGT al Metro de Barcelona condemna les agressions que estan patint els treballadors i treballadores

TMB_metroDes de l’inici de les aturades fa tres setmanes, s’han produït quatre agressions físiques, dues de les quals ahir

La secció sindical de la UGT al Metro de Barcelona condemna i manifesta el seu rebuig als actes violents i incívics que estan patint en els darrers dies els treballadors i les treballadores de Metro. Des de l’inici de les aturades el passat 8 de maig s’han produït quatre agressions físiques contra treballadors i treballadores de Metro, dues de les quals ahir.

La ineficàcia de la direcció actual per resoldre el conflicte obert en la negociació del conveni col·lectiu està provocant la crispació dels usuaris, que en algunes ocasions estan arribant a agressions del tot inacceptables.

Des de la UGT demanem a la direcció de l’empresa que investigui aquests incidents i que prengui les mesures necessàries per vetllar per la integritat física dels treballadors de Metro.

Aquesta tarda s’està celebrant una nova reunió de mediació per desbloquejar les negociacions.

Comments are closed.