La UGT acusa al Conseller d’Economia de no ser transparent amb els comptes de la Generalitat

Sostreure novament la paga extra el 2014 als funcionaris demostra la seva manca de previsió

Després de les declaracions aquest matí del conseller d’Economia anunciant que s’ha de complir amb l’objectiu de dèficit dels pressupostos de l’any vinent i que en conseqüència caldrà tornar a retallar una paga extra als treballadors de la Generalitat, la UGT de Catalunya denuncia la incompetència del Departament d’Economia a l’hora de fer la previsió dels pressupostos, així com Ia manca de voluntat del Govern per trobar solucions justes.

Any rere any s’escuden en qüestions com la manca de finançament, la reducció d’ingressos o l’evident mentida de que no s’ha reduït en Capítol I (partida destinada a la retribució salarial del personal de la Generalitat, que ha patit retallades de tot tipus des del 2010).

La Generalitat justifica les seves mesures en la necessitat de garantir uns serveis públics, però la realitat és que són incapaços d’abordar la reducció de la partida pressupostària.

La UGT de Catalunya seguirà plantejant alternatives i buscant solucions perquè el Govern tingui a les seves mans diverses possibilitats per resoldre el pressupostos d’una forma més justa. Les alternatives arribaran a tots el grups parlamentaris per tal d’aconseguir el recolzament polític necessari per aturar aquesta mesura discriminatòria i injusta.

 

 

Comments are closed.