La UGT acusa la direcció d’Alstom de negligent per trencar les negociacions amb el comitè

alstomLa secció sindical de la UGT a Alstom qualifica de negligent l’actitud de la direcció de l’empresa durant les negociacions dels ajustos que demana a la plantilla per adjudicar a la planta catalana la construcció del metro de Riad.

És difícil explicar que la direcció no s’esforci per trobar una solució negociada quan encara no està fixada oficialment una data per a l’adjudicació d’aquesta comanda. El nostre sindicat considera que l’actitud irresponsable de la direcció pot col·locar en el curt termini a la planta de Santa Perpètua en una situació molt més complicada de la que ja es troba.

En aquest sentit, exigim al Govern de la Generalitat que esmerci tots els esforços per fer tornar la direcció al camí de la negociació com a única via per trobar una solució a la situació creada.

La secció sindical i el comitè d’empresa han estat permanentment oberta a la negociació per arribar a acords, sempre i quan els sacrificis que es demanen a la plantilla tinguin un sentit, com és assegurar la producció, aconseguir viabilitat i futur per a la planta i generar nous llocs de treball.

El proper 28 de agost està convocada una nova reunió del conveni col·lectiu, de manera que exigim a la direcció que aprofiti per reprendre les negociacions sobre les condicions per aconseguir la nova adjudicació de producció.

Comments are closed.