La UGT, CCOO i la Coordinadora de treballadors i treballadores del mar, participen a una taula rodona per tractar la derogació de la reforma laboral

reforma-laboral1
Si bé l’acció decidida dels estibadors ha estat capaç de derrotar en primera instància el govern de Rajoy, no es pot obviar que ara s’obre un període en què la patronal al costat del govern tractaran d’imposar la reforma laboral en aquest sector, que es concreta en la flexibilitat en els horaris de començament de la jornada, la possibilitat que es pugui canviar les tasques o fins i tot obligar que siguin compartides, una reducció del 30% del cost d’operacions (del salari), l’obligatorietat del doblatge dels torn, la possibilitat de modificar els sistemes de descans, jubilacions forçoses, entre altres.

En el marc de l’acte organitzat per la CATP, la UGT, CCOO i la Coordinadora de Treballadors i Treballadores de l’Estiba debatran les conseqüències de la reforma laboral des de la perspectiva de diferents sectors de treball, i els motius pels quals s’exigeix la derogació d’aquesta reforma.

L’acte tindrà lloc a la Casa del Mar de Tarragona, c. de Francesc Bastos, 19, demà divendres, dia 7 d’abril, a les 19.00 h.

A les 18.45 h, Joan Llort, secr. gral. UGT de Tarragona, Vicente Moya, secr. gral. de CCOO de Tarragona, i Joan Galera, representant de la Coordinadora de Treballadors i Treballadores del Mar, atendran els mitjans de comunicació.

Comments are closed.