La UGT celebra que es prengui en cosideració la retirada de la Generalitat com acusació en les causes contra activistes

Ley_Mordaza1Des del sindicat s’exigeix que el nou Congrés de l’estat retiri la Llei Mordassa

Des de la UGT de Catalunya celebrem que el Govern de la Generalitat estigui valorant la seva retirada com acusació en els conflictes derivats de les vagues generals.

El dret a vaga i protesta ha estat castigat i perseguit durant aquests darrers anys i des de la UGT de Catalunya exigim que es recuperin els drets dels ciutadans i les ciutadanes i demanem que els processos no continuïn endavant. La nostra organització ha exigit reiteradament la retirada tan de l’Ajuntament de Barcelona com de la Generalitat en qualsevol cas derivat del lliure exercici del dret a vaga.

Des del nostre sindicat entenem que no s’hauria d’haver personat mai en aquestes causes i que la retirada d’aquestes acusacions s’ ha de circumscriure en un procés més general on el Govern ha de protegir i garantir els drets civils.

Volem recordar que en aquests moments més de 300 sindicalistes estan implicats en diferents processos judicials, per haver participat en les diferents vagues generals. En aquest sentit, exigim que el nou Congrés de l’Estat procedeixi a la retirada immediata de l’anomenada <<Llei mordassa>>

Comments are closed.