La UGT condemna l’agressió a cinc agents de seguretat a l’estació de La Floresta dels FGC

seguretat-privadaLa UGT de Catalunya condemna l’agressió a cinc agents de seguretat de l’empresa Ilunion Seguridad ahir al vespre a l’estació La Floresta de Ferrocarrils de la Generalitat de Catalunya.

Els fets van succeir quan a les 20.30 hores un interventor va demanar a un usuari el seu bitllet. Com no el duia, el passatger va arrencar a córrer, i l’interventor va demanar a l’agent de seguretat que l’interceptés. El passatger va començar a agredir a l’agent de seguretat, i van haver d’intervenir uns quatre agents més que estaven a l’estació com a operatiu especial de recolzament per al control de bitllets. Aviat es van sumar altres veïns de la Floresta que van estomacar els cinc agents i es van dur el passatger infractor amb les manilles amb què l’havien reduït. Finalment, la intervenció dels Mossos d’Esquadra va posar punt i final a la batussa.

La UGT de Catalunya denuncia la freqüència de les agressions als agents de seguretat i la manca de protecció que tenen en una estació com La Floresta, considerada un punt calent.

Comments are closed.