La UGT convocarà vagues a la sanitat privada a finals de novembre

manifestaciosanitatprivadaDemà, tercera concentració per exigir un conveni digne. Serà davant la clínica Delfos, des d'on emprendran la marxa cap a la nova Quirón

Els delegats i les delegades de la UGT de Catalunya al sector de la sanitat privada han decidit avui en assemblea convocar per a la última setmana de novembre vagues en els centres del sector per denunciar la situació d'estancament en què es troba la negociació del conveni col·lectiu, degut al continu de propostes inacceptables per part de la patronal, que només malmeten encara més les ja deteriorades condicions laborals en què han de treballar els 13.000 profesionals que s'hi dediquen a Catalunya.

La decisió dels delegats i les delegades del nostre sindicat se sumen al seguit de concentracions que, des del passat 24 d'octubre, s'han convocat per exigir un conveni digne. Demà, els treballadors i les treballadores de la sanitat privada es concentraran davant de la Clínica Delfos de Barcelona (11 hores) per expressar de nou les seves reivindicacions.

El nostre sindicat ja no va signar l'anterior conveni perquè enteníem que perjudicava els i les professionals del sector, i el temps així ens ha donat la raó, amb un augment de la precarietat laboral, manca de personal, salaris baixos, augment de la ràtio de pacients per professional i de la càrrega assistencial, manca de reconeixement professional, etc.

 

CONCENTRACIÓ TREBALLADORS SANITAT PRIVADA CLÍNICA DELFOS
DIA
8 de novembre de 2007
HORA: A partir de les 11 hores.
LLOCDavant Clínica Delfos – Avinguda de Vallcarca, 151 (Barcelona). Després de la concentració, els manifestants pujaran fins a la nova seu de la Clínica Quirón (Plaça Alfonso Comín, 5-7).

{mxc}

Comments are closed.