La UGT critica el vergonyós tractament informatiu de la manifestació de l’11 de Setembre per part de la direcció de TVE

tve-logoLa secció sindical de la UGT a la CRTVE – Sant Cugat critica el vergonyós tractament informatiu de la manifestació de l’11 de Setembre per part de la direcció de TVE. Mentre la majoria de les televisions i ràdios a nivell local, estatal i internacional es feia ressò del que passava ahir a Catalunya, el TD i el 24 horas van tractar la notícia amb un menyspreu que està fent que les xarxes socials treguin fum davant la manca de respecte a un esdeveniment d’una importància informativa cabdal.

No era per manca de mitjans que no van complir el precepte d’informar, els mitjans els teníem: dues “terrenes” estaven en disposició de fer un seguiment especial de la Diada. Mentre per a esdeveniments molt menys importants i rellevants com és una cavalcada de reis o un esdeveniment esportiu fem un desplegament informatiu important, ahir que 1.500.000 persones a Barcelona van fer una representació històrica de seu clam, el tractament per part del TD i 24 horas va ser escandalosament manipulat per la direcció de TVE.

La secció sindical de la UGT a CRTVE a Catalunya vol fer palesa la seva indignació pel menyspreu als treballadors de TVE Sant Cugat per part de la direcció de TVE. I en cap cas són els treballadors dels Serveis Informatius de Sant Cugat els responsables del tractament del seguiment de la manifestació.

BBC, Al-Jazira, NBC… van obrir els seus informatius amb la notícia i el TD de TVE va considerar que el minut 21 era, segons el rànquing d’importància, el lloc que es mereixia sortir la notícia.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

*