La UGT d’Anoia, Alt Penedès i Garraf lliura els premis del XXI Concurs fotogràfic Primer de Maig

S'han presentat al concurs 146 fotografies sobre el món del treball procedents de tot l'Estat

 

La UGT d'Anoia, Alt Penedès i Garraf lliurarà els premis del XXIè Concurs Nacional Fotogràfic 1r de Maig "El treball i els oficis" demà divendres, 15 de juny, a les 19.30 hores, al TOC (carrer de Sant Sebastià, 11, Vilanova i la Geltrú). Participaran al lliurament de premis l'alcalde de Vilanova i la Geltrú, Joan Ignasi Elena; el president del Consell Comarcal del Garraf, Josep Antoni Blanco, i el secretari general de la UGT d'Anoia, Alt Penedès i Garraf, Francesc Rica

 

En aquesta edició han participat 55 autors amb un total de 146 fotografies, el que fa d'aquest concurs un dels més importants de l'Estat espanyol. Els autors són d'Andalusia, Galícia,  Madrid, País Valenciè, Castella i de moltes localitats de catalanes (Lleida, Barcelona, Montcada i Reixach, Gavà, Vilafranca del Penedès,  Igualada, Sitges, Sant Pere de Ribes, Vilanova i la Geltrú…).

 

El jurat del concurs ha estat format pel Jaume Navarro, vicepresident de la Federació Catalana de Fotografia; Miquel Galmes, director de l'Institut d'Estudis Fotogràfics de Catalunya, i Manel Maya, president de l'Agrupació Fotogràfica de Sant Adrià de Besos. Us adjuntem l'acta del jurat.

 

El guanyador d'aquesta XXI edició ha estat Jesús Jaime Mota (Mijas, Màlaga), amb l'obra titulada La Red. Us adjuntem la fotografia.

primerpremi

 

Per cinquè any consecutiu, l'artesà vilanoví Joan Ramírez ha estat l'autor dels trofeus, un disseny exclusiu per a aquest concurs, relacionant el treball i la fotografia, és a dir, treball i cultura, que és l'objectiu d'aquest concurs.

 

 

A més, les 33 obres premiades i seleccionades pel jurat s'exposaran durant l'any 2007 als següents espais:

 

Al TOC, Vilanova i la Geltrú (c. de Sant Sebastià, 11)

Del 15 al 28 de juny

 

A la Biblioteca Municipal d'Igualada (Plaça de Can Font, s/n)

Del 7 de juliol al 10 d'agost

 

A la seu de la UGT a Barcelona (Rambla de Santa Mònica, 10)

Del 3 al 22 de setembre

 

Al Centre Cívic l'Espai de les Roquetes, de Sant Pere de Ribes (Parc Pompeu Fabra, s/n)

Del 19 d'octubre al 2 de novembre

 

A l'edifici l'Escorxador de Vilafranca del Penedès (c. de l'Escorxador, 19-21)

Del 3 al 23 de desembre

 

 


Lliurament premis XXIè Concurs Nacional Fotogràfic 1r de Maig "El treball i els oficis"

DIAdivendres, 15
 de juny de 2007
HORA: 19.30 hores
LLOC: TOC (carrer de Sant Sebastià, 11, Vilanova i la Geltrú).
INTERVINDRAN: Joan Ignasi Elena, alcalde de Vilanova i la Geltrú; Josep Antoni Blanco, president del Consell Comarcal del Garraf, i Francesc Rica, el secretari general de la UGT d'Anoia, Alt Penedès i Garraf.  

 

 

Comments are closed.