La UGT de Catalunya acull l’exposició de la 19a edició del Concurs de pintura als centres penitenciaris de Catalunya Assumpció Moncunill

La UGT de Catalunya acull durant tot el mes de maig l’exposició de pintures fetes per interns per a la 19a edició del Concurs de pintura als centres penitenciaris de Catalunya Assumpció Moncunill, nom que rep en homenatge a la religiosa que va iniciar les activitats artístiques i educatives a La Model, embrió per a la creació dels tallers artístics a les presons.

En el concurs de pintura, que arriba a la seva dinovena edició, hi han participat reclusos i recluses de tots els centres penitenciaris de Catalunya.

L’acte de lliurament de premis tindrà lloc el proper dimecres, 8 de maig, a les 12 hores, al vestíbul de la seu de la UGT de Catalunya de la Rambla de Santa Mònica, 10, de Barcelona.

Hi assistiran Amand Calderó, secretari de Mesures Penals, Reinserció i Atenció a la Víctima del Departament de Justícia de la Generalitat de Catalunya, i Enriqueta Durán, secretària de Polítiques Socials de la UGT de Catalunya.

Comments are closed.