La UGT de Catalunya arriba a un preacord amb la direcció de TMB autobusos

number-15-bus-transport-system-barcelonaEn els propers dies es ratificarà en un referèndum amb els treballadors i les treballadores

La direcció de TMB Autobusos i la UGT de Catalunya han arribat a un preacord que serà ratificat els propers dies en referèndum per la seva plantilla.

Des del nostre sindicat s’ha pres la decisió de signar aquest preacord perquè comporta una estabilitat laboral, manteniment i recuperació del poder adquisitiu dels treballadors i les treballadores. A més, els temps de negociació després de 14 mesos sense conveni s’ha esgotat.

L’augment als a salaris per a tots els treballadors i treballadores sobre un 5% global durant la vigència del conveni és un dels punts que des de la UGT de Catalunya s’ha valorat positivament.

La decisió d’acceptar aquest preacord s’explicarà a la propera reunió del comitè d’empresa on es decidirà la data del referèndum. La plantilla serà la que decidirà si s’accepta o si no es ratifica i tots el col·lectius recolzaran la convocatòria de vaga.

A continuació, trobareu alguns dels aspectes més rellevants del preacord.

Comments are closed.