La UGT de Catalunya demana a la Generalitat que retiri els càrrecs contra l’Isma i el Dani

isma-i-daniL’Ajuntament de Barcelona ja ha retirat els càrrecs contra els dos estudiants acusats

Des de la UGT de Catalunya demanem que la Generalitat de Catalunya retiri els càrrecs contra l’Isma i el Dani, encausats per participar en la vaga general del 29M del 2012 i a qui se’ls hi demana gairebé nou anys de presó.

Des del nostre sindicat celebrem que la nova alcaldessa de Barcelona, Ada Colau, hagi decidit retirar els càrrecs contra els dos estudiants que estan citats a judici el proper 30 de juny.

La UGT de Catalunya va aprovar una resolució a favor de l’absolució del Dani i l’Isma i contra la “llei mordassa” –el passat febrer- i ha recolzat a les diferents concentracions als dos joves estudiants de la Facultat de Física de la Universitat de Barcelona.

Cal recordar la història dels dos joves, l’Isma i el Dani van participar a un piquet informatiu durant el matí de la vaga general del 29 de març del 2012. Un cop acabat, van ser detinguts i acusats per provocar actes vandàlics. L’Isma i el Dani van estar empresonats un mes a la presó de Quatre Camins. Els dos joves catalans han estat un exemple de la persecució que s’ha decretat contra els sindicalistes i el sindicalisme.

Un comentari a “La UGT de Catalunya demana a la Generalitat que retiri els càrrecs contra l’Isma i el Dani