La UGT de Catalunya demana a l’administració que promogui més seguretat al Trambesòs

trambesosEl nostre sindicat condemna l’agressió a l’estació de Sant Roc

La UGT de Catalunya condemna l’agressió de dimarts, cap a les 16 hores, a un conductor del Trambesòs a l’estació de Sant Roc (Badalona). El conductor va ser agredit verbalment i físicament.

Tot va succeir mentre el conductor esperava l’arribada d’un passatger que estava a les portes d’un vagó, això va molestar a un altre viatger que esperava dins i va començar a increpar-lo verbalment. Quan es posava en marxa el tramvia el semàfor que donava pas al vehicle es va posar en vermell i l’agressor va passar a la violència física. En aquell moment, es va activar el protocol de seguretat.

Des de la UGT de Catalunya volem alertar de la conflictivitat i de la inseguretat del tram des de Sant Adrià fins a Badalona. Aquesta zona és conflictiva i suposa un perill tan per la seguretat dels treballadors i les treballadores d’aquest transport com per a la dels usuaris de les instal·lacions. És per això, que exigim que les Administracions publiques, a banda de la mateixa empresa, que també s’impliquin i proporcionin més seguretat en aquest punt conflictiu per evitar situacions de risc.

Comments are closed.