La UGT de Catalunya denuncia davant d’Inspecció de Treball a l’empresa Impulsa per discriminació de sexe

La UGT de Catalunya denuncia davant d’Inspecció de Treball a l’empresa Impulsa per discriminació de sexe

Aquesta setmana hem conegut la resposta totalment discriminatòria que una dona va rebre de l’empresa Impulsa Comunicación a l’enviar el seu currículum vitae per a un lloc de treball, assegurant que buscaven un home per al lloc de treball en qüestió i donant a entendre que per ser dona no podria aguantar el ritme ni les visites ni tindria coneixements de producció:  “Gracias x tu CV… justo en estos momentos estamos en un proceso de selección pero buscamos un chico porque las cuentas en las que trabajará son Carglass y Coca-Cola… y créeme, necesitan un hombre para aguantar el ritmo, las visitas, saber de producción, etc.”

Les empreses Carglass i Coca-cola han lamentat veure’s relacionades amb aquesta resposta que no comparteixen i no les representen,  i han demanat disculpes .

És totalment indignant que encara avui dia empreses reprodueixin prejudicis i els utilitzin a la lleugera per a discriminar a les dones en l’àmbit laboral i a més no assumeixin les conseqüències de les seves accions.

Fa uns dies la UGT de Catalunya ens mostràvem satisfets per la sanció, després de la nostra denúncia, d’Inspecció de Treball a Schweppes i l’agència d’hostesses Tote Vignau per assetjament discriminatori per raó de sexe al certamen del Trofeu Conde de Godó. Avui hem de tornar a actuar.

La UGT de Catalunya lluitem contra tot tipus de discriminacions dins i fora del mercat laboral. Com a sindicat i com a part implicada en la nostra societat en la lluita contra les discriminacions sexistes a la feina, denunciarem davant la Inspecció de treball o allà on calgui totes les conductes contraries a la igualtat de gènere i a les discriminacions sexistes a la feina.

 

Comments are closed.