La UGT de Catalunya denuncia explotació laboral i persecució sindical a l’exclusiu hotel Soho House de Barcelona

soho-barcelonaHem convocat una concentració de protesta davant de l’hotel demà dimecres a les 15 hores

La UGT de Catalunya ha convocat demà dimecres, 28 de juny, a les 15 hores una concentració de protesta davant de l’Hotel Soho House de Barcelona per denunciar l’explotació laboral que pateixen els seus treballadors i treballadores i la persecució sindical a una afiliada de la UGT.

La direcció de l’exclusiu hotel no respecta els drets laborals mínims de la plantilla -formada per uns 200 treballadors i treballadores-, amb jornades de fins a 12 i 14 hores, canvis d’horaris sense avisar, incompliment dels descansos entre jornades, hores extres que no es paguen ni es retornen amb dies, etc.

A més, des de la UGT de Catalunya també denunciem l’especialment dramàtica situació de pressions que està vivint una empleada de la recepció, afiliada al nostre sindicat, que es va atrevir a exigir els seus drets i a intentar promoure eleccions per escollir un comitè d’empresa. Des de llavors les amenaces i el maltractament a la treballadora són constants i la direcció ha aconseguit implantar un clima de por entre la plantilla. Aquesta situació d’explotació, abús i coaccions provoca una grandíssima rotació del personal.

Soho House és una franquícia fundada l’any 1995 a Londres amb forma de club social, ja que la majoria de les habitacions i instal·lacions dels 18 hotels a Europa i els Estats Units que en formen part estan tancades només per a socis.


Concentració davant Hotel Soho House

DIA: dimecres, 28 de juny de 2017

HORA: 15 hores

LLOC: Hotel Soho House (Plaça del Duc de Medinaceli, 4, Barcelona).

Comments are closed.