La UGT de Catalunya exigeix al Departament d’Ensenyament que els errors en el pagament de nòmines es resolguin en un màxim de 10 dies

aulaEl nostre sindicat denuncia la indignant gestió de recursos humans dels Serveis Territorials d’Ensenyament, ja que els errors són molt habituals

Ja fa molt de temps que arriben al nostre sindicat les denúncies d’afiliats i afiliades que pateixen la ineficiència del departament de recursos humans dels Serveis Territorials del Departament d’Ensenyament. Són habituals els errors en el pagament de nòmines: jornades que no s’actualitzen, complements que no es paguen, baixes que es continuen descomptant un cop el professor s’ha reincorporat al centre, etc.

Per si amb això no n’hi hagués prou, la resposta dels Serveis Territorials quan es detecten aquesta mena d’errades és corregir l’error a la nòmina del mes següent o, en alguns casos, endarrerir el pagament fins a dos o tres mesos, amb el greu perjudici que això pot suposar per a les persones afectades.

Fins ara des de la UGT de Catalunya hem denunciat aquests casos individualment, reclamant els interessos pertinents, però entenem que un departament que gestiona una plantilla tan gran (més de 50.000 treballadors i treballadores) no pot actuar d’aquesta manera. Exigim al Departament d’Ensenyament que els errors en el pagament de les nòmines es resolguin en un màxim de 10 dies.

Comments are closed.