La UGT de Catalunya exigeix al President de la Generalitat que deixi d’humiliar als empleats públics

GeneralitatEl nostre sindicat requereix la convocatòria urgent de la Mesa de negociació

L’anunci fet pel ministre Montoro de retorn de l’últim tram de la paga doble de 2012 als empleats que depenen directament de l’Estat, és sense dubte una altra estratègia electoral, però el que fa és rectificar la injustícia que va perpetrar ell mateix l’any 2012 i que va afectar a la totalitat dels empleats públics de l’estat espanyol.

Mentre l’actual Govern de la Generalitat continua negant-se a complir amb el mandat parlamentari i menysprea reiteradament els seus treballadors i treballadores.

La ciutadania hem de suportar com diàriament apareixen informacions de trames corruptes relacionades amb persones que han tingut altíssimes responsabilitats polítiques i que han desviat milers de milions a paradisos fiscals, sense una actuació contundent dels governs per rescabalar els diners defraudats als ciutadans de Catalunya.

El passat 20 de gener el Parlament de Catalunya va aprovar una Resolució que demanava el Govern el retorn de les pagues dobles sostretes als treballadors i treballadores públiques de Catalunya, els quals han patit la retallada de 3 pagues dobles i, a data d’avui, són els únics als quals ni tan sols se’ls ha retornat la de 2012.

Va ser el Govern de la Generalitat qui va decidir ajornar sine die, de forma unilateral i injustificada, la reunió de la Mesa General de Negociació dels Empleats Públics, que s’havia de celebrar el dia 7 d’abril, i que estava destinada a donar compliment a l’esmentada Resolució.

La UGT de Catalunya no admet que siguin les persones encarregades del funcionament dels serveis públics de Catalunya les que,mitjançant les retallades de les seves pagues dobles, hagin d’abonar els impostos que durant anys no han satisfet els defraudadors.

Així mateix, la UGT de Catalunya exigeix el Govern la convocatòria urgent i immediata de la Mesa General de Negociació dels Empleats Públics, i que aquesta sigui presidida per la Consellera de Governació amb l’objectiu real d’arribar a un acord.

Comments are closed.