La UGT de Catalunya exigeix l’immediat alliberament del sindicalista empresonat

carlos-canoLa UGT de Catalunya vol mostrar la seva solidaritat amb Carlos Cano, el sindicalista empresonat des d’ahir per la seva participació a la vaga general del 29 de març de 2012.

Ha estat un dia negre per a la democràcia de l’Estat espanyol: Cano és el primer sindicalista que entra a presó per exercir el dret a vaga des del franquisme. L’Estat torna a atemptar contra els drets fonamentals dels ciutadans i les ciutadanes, demostrant de nou amb arbitrarietat i desproporció: mentre banquers que roben milions i milions d’euros surten impunes dels seus delictes, sindicalistes que defensen els drets dels treballadors i les treballadores han d’entrar a la presó.

Des de la UGT de Catalunya volem mostrar el suport al company sindicalista i n’exigim la immediata posada en llibertat. I li recordem al govern de l’Estat que ni aquest tipus de sentències, ni les lleis de taxes judicials ni la llei mordassa ens faran callar en el nostre dret de protesta i manifestació en defensa dels interessos dels ciutadans i les ciutadanes.

Comments are closed.