La UGT de Catalunya organitza una assemblea per defensar el sistema públic de pensions

pensions6Hi intervindrà el secretari general del sindicat, Camil Ros, que atendrà els mitjans abans de l’inici de l’acte, a les 10.45 hores

La UGT de Catalunya organitza demà dijous, 29 de setembre, una assemblea sota el títol “Present i futur de les pensions. Defensem-les!”, que s’iniciarà a les 11 hores a la Sala de les Brigades Internacionals de la Rambla de Santa Mònica, 10 de Barcelona.

A l’assemblea hi intervindran el secretari general de la UGT de Catalunya, Camil Ros; la vicesecretària general d’Àrea Externa, Laura Pelay; el secretari general de la Unió de Jubilats i Pensionistes, Manel Gómez, i la secretària de Polítiques Socials de la UGT de Catalunya, Enriqueta Durán.

Abans de l’inici de l’assemblea, a les 10.45 hores, Camil Ros atendrà els mitjans de comunicació.

Amb l’acte de demà iniciem una sèrie d’assemblees pel territori per defensar el nostre sistema públic de pensions i realitzar propostes per assegurar-ne la viabilitat.

Portem molts anys sentint que les pensions perillen i que el sistema de la Seguretat Social és insostenible. Massa anys en què el nostre sistema públic de pensions no para de rebre atacs, no només endurint les condicions d’accés a les prestacions i reduint-ne econòmicament les quanties, sinó també amb decisions polítiques que, desmantellant els ingressos de la Seguretat Social, ens volen portar cap a un sistema assistencial i de mínims. Però des de la UGT de Catalunya considerem que el Govern de l’Estat ha actuat en els darrers anys com un “cavall de Troia”, tot espoliant la Seguretat Social i destruint el sistema públic de pensions des de dins. Amb això, a més de beneficiar els lobbiesfinancer, s’ha buscat la legitimitat per a realitzar dues reformes que a les persones treballadores ens han fet perdre molts drets: reforma laboral i reforma de la Seguretat Social.

Assemblea: “Present i futur de les pensions. Defensem-les!”

DIA: dijous, 29 de setembre de 2016.

HORA: a les 10.45h, declaracions; a les 11h, assemblea.

LLOC: Sala de les Brigades Internacional, seu de la UGT de Catalunya (Rambla de Santa Mònica, 10, Barcelona).

Un comentari a “La UGT de Catalunya organitza una assemblea per defensar el sistema públic de pensions

  1. Apreciados compañer@s:
    Estoy totalmente de acuerdo con el titular, defender el sistema público de pensiones.

    Cordiales saludos a tod@s.