La UGT de Catalunya s’adhereix al manifest per impulsar el Parc Olímpic de Barcelona

opencampbcnEl text demana el suport de l’Ajuntament de Barcelona per garantir la viabilitat del parc de l’esport Open Camp, iniciativa que ofereix un nou ús a l’Estadi Olímpic Lluís Companys

La Federació de Serveis, Mobilitat i Consum (FeSMC) de la UGT de Catalunya s’ha adherit al “Manifest per impulsar el Parc Olímpic de Barcelona”, una proposta de primer parc del món obert a l’univers de l’esport i la tecnologia localitzat a l’anella olímpica de Barcelona.

Aquesta proposta es basa en l’experiència, aquest darrer any, del parc de l’esport Open Camp, ubicat a l’Estadi Olímpic Lluís Companys i  al Museu Olímpic. Es tracta d’una iniciativa d’oci i entreteniment esportiu inèdita al món que, a més, serveix per modernitzar, revaloritzar i fer sostenibles unes infraestructures olímpiques que habitualment resten tancades i desaprofitades.

El manifest demana a l’Ajuntament de Barcelona que declari d’interès general i comunitari aquesta iniciativa local innovadora orientada a impulsar i desenvolupar a la ciutat el primer Parc Olímpic del món obert a tothom.

Des de la UGT de Catalunya ens sumem a la demanda de suport a l’administració i, especialment, a l’Ajuntament de Barcelona per garantir la viabilitat del projecte Open Camp, que actualment dóna feina a 75 treballadors i treballadores. A més de les possibilitats de creació d’ocupació que suposa, des del nostre sindicat valorem molt positivament la reutilizació del patrimoni olímpic i l’aprofitament dels espais públics per a activitats esportives, educatives i d’oci per a la ciutadania i les entitats de la ciutat.

Comments are closed.