La UGT de Catalunya signa el conveni col·lectiu de l’empresa d’autobusos Mohn

bus-mohn

El nou conveni garanteix el manteniment de les condicions laborals de la plantilla i aconsegueix un increment salarial per als 400 treballadors i treballadores de l’empresa

La Federació de Serveis per a la Mobilitat i el Consum de la UGT de Catalunya ha signat el conveni col·lectiu de l’empresa d’autobusos Mohn per a un període de dos anys, amb vigència de l’1 de gener del 2014 fins al 31 de desembre del 2015.

Amb aquest acord, els delegats i les delegades de la UGT a Mohn -que tenen majoria absoluta al comitè d’empresa- han aconseguit que en el redactat del conveni es mantingui la clàusula d’ultractivitat, fet que garanteix el manteniment de les condicions laborals dels més de 400 treballadors i treballadores. A més, la plantilla veurà incrementat el seu salari i millorades les seves condicions socials, de manera que des del nostre sindicat valorem positivament el resultat tot i els entrebancs trobats durant la negociació i la complexitat de la mateixa.

Mohn es dedica al transport de viatgers per carretera i ofereix el seu servei de transport públic d’autobús urbà i interurbà a la Regió Metropolitana de Barcelona.

Comments are closed.