La UGT de les Terres de l’Ebre celebra divendres el seu 9è Congrés, on Wifredo Miró serà rellevat a la secretaria general

som-dretsEl secretari general de la UGT de Catalunya, Camil Ros, intervindrà a la cloenda i atendrà els mitjans a les 14.30h

La UGT de les Terres de l’Ebre celebrarà el proper divendres, 25 de novembre, el seu 9è Congrés a l’Aula Magna de la Universitat Rovira i Virgili a Tortosa. Els delegats i les delegades participants votaran la gestió d’aquests tres anys i escolliran la nova executiva territorial, que rellevarà Wifredo Miró com a secretari general.

Els mitjans poden assistir a la cloenda del congrés, que està prevista a partir de les 16.30 hores, amb la proclamació de la nova comissió executiva i les intervencions del secretari general de la UGT de Catalunya, Camil Ros, i el secretari general entrant de la UGT de les Terres de l’Ebre.

Abans, a les 14.30 hores, Camil Ros i el candidat a la Secretaria General de la UGT de les Terres de l’Ebre, Valentí Marín, atendran els mitjans de comunicació.

Congrés de la UGT de les Terres de l’Ebre

DIA:  divendres, 25 de novembre de 2016
HORA: a les 14.30 hores, atenció als mitjans de comunicació. A les 16.30 hores, cloenda.

LLOC: Aula Magna de la Universitat Rovira i Virgili – Campus Terres de l’Ebre (Tortosa).

Comments are closed.