La UGT denuncia el deteriorament del Metro per manca de personal

La manca de cobertura en les estacions pot arribar a ser del 41% en dies laborables i del 60% en festius.

La secció sindical de la UGT al Metro de Barcelona ha presentat una escrit, tant a l’Ajuntament com a l’empresa, per denunciar la manca de recursos del suburbà.

Aquesta manca de recursos provoca que els treballadors no puguin atendre correctament els usuaris i una retallada de l’oferta de trens en moments d’alta demanda, com poden ser esdeveniments diversos i hores punta.

La manca de personal comporta també una manca de cobertura en les estacions, que en dies laborables pot arribar al 41% i que en festius depassa el 60%, així com l’oferta degradada de trens per a dies d’esdeveniments especials com partits de futbol.

A més, aquesta manca de cobertura provoca una pèrdua de qualitat del servei i enfrontaments entre treballadors i usuaris. Per exemple, en el cas de donar-se una emergència o incidència d’un usuari, la manca de mitjans pot provocar una desatenció que podria comportar fets greus o molt greus.

La secció sindical de la UGT a Ferrocarril Metropolità de Barcelona ha denunciat aquest fet i insta als responsables de TMB a prendre les mesures que corresponguin per poder donar el servei de qualitat que els usuaris i les usuàries mereixen.

 

Comments are closed.