La UGT denuncia que els parcs de bombers de Catalunya cauen literalment

CgaaQaGWwAA7xaIAhir, cinc bombers del parc de Vilafranca del Penedès van sortir sortosament il·lesos de l’esfondrament del sostre del menjador

Un cop més, UGT Bombers denuncia que el Departament d’Interior ha descuidat completament el manteniment dels parcs de bombers, aprofitant l’excusa de les retallades de la crisi.

En concret, ahir al migdia es va esfondrar el sostre del menjador del Parc de Bombers de Vilafranca del Penedès. En sentir cruixits sospitosos provinents del sostre, els cinc bombers que en aquell moment estaven a la sala van abandonar-la a corre-cuita. En pocs moments, el sostre es va esfondrar a plom.

UGT Bombers denuncia que actualment, a Catalunya, existeixen més de10 parcs de bombers en deplorable estat. De fet, el parc de bombers de Moià està parcialment –cuina i menjador- per perill d’esfondrament.

UGT Bombers ha denunciat aquesta situació reiteradament des del Comitè de Seguretat i Salut Laboral, però el Departament d’Interior ha ignorat les seves queixes. És per aquesta raó que li exigim que revisi immediatament les condicions estructurals dels parcs de bombers i que endegui un pla d’inversió urgent per a la seva rehabilitació.

Comments are closed.