La UGT exigeix a ensenyament l’obertura urgent d’un període extraordinari de sol•licitud de destinacions per al curs vinent

educacioEl Departament ha suspèn la resolució provisional de vacants a causa d’una “incidència en la fase d’ elecció” sense donar més explicacions ni informar de quan es donarà resposta.

El Departament d’Ensenyament va fer pública ahir al matí la resolució provisional d’adjudicacions de destinacions provisionals per al curs vinent. Poques hores després de la seva publicació i després de produir-se una gran allau de queixes sobre diverses irregularitats en el procés, responsables del Departament ens van fer saber que havien despenjat la resolució provisional a causa d’una “incidència”.

Així doncs, la resolució publicada el 13 de juliol queda sense efecte degut al que ells anomenen “una incidència en la fase d’elecció”. Novament els treballadors de l’ensenyament públic ens sentim decebuts i desinformats per un sistema que ni és transparent ni ens té en compte, no sabem en quin marge de temps ens donaran resposta ni què ha provocat aquest greu error.

Hem arribat a la conclusió que a l’arrel d’aquesta incidència pot haver-hi una greu errada en el disseny del sistema de sol·licitud d’assignacions previ a la resolució provisional. Ens basem en els centenars de queixes que estem rebent al sindicat per part de les persones afectades amb el procés i l’aplicatiu informàtic que permetia introduir les dades i formalitzar la petició d’adjudicacions: interrupcions en la connexió d’internet que no permetien la continuïtat del procés, saturació del sistema que impossibilitava l’accés a la sol·licitud durant llargues estones, complexitat en la comprensió i execució dels passos a seguir així com de la finalització i enviament del document.

Tenint en compte la responsabilitat que toca assumir al Departament per aquesta negligència i el greuge que això suposa per gran quantitat de mestres de l’escola pública, exigim l’obertura urgent d’un període extraordinari en el qual, amb una justificació impresa de la realització de l’esmentat procés de forma provisional, es puguin introduir les dades que hi consten però que no han estat rebudes ni registrades de manera satisfactòria

Comments are closed.