La UGT i CCOO acusen el president de Correus de continuar amb el desballestament de l’entitat i de cessió política de l’edifici més important de la ciutat de Barcelona

La UGT i CCOO, sindicats majoritaris a Correus, han conegut avui pels mitjans de comunicació el contingut d’un acord entre Correus i l’Ajuntament de Barcelona per realitzar una cessió de l’edifici més emblemàtic de la companyia a Barcelona, l’edifici de Via Laietana, amb l’objectiu de reconvertir-lo en un centre d’innovació empresarial per a la futura integració de les empreses tecnològiques i start-up. 
Des de fa temps ambdós sindicats adverteixen de la nefasta gestió estratègica que està fent la direcció de l’empresa pública estatal més gran, de la mà del seu president, Juan Manuel Serrano.

Les negociacions entre aquests dos organismes -Correus i Ajuntament de Barcelona- s’estan fent des de fa dos anys, raó per la qual la UGT i CCOO denunciem com una manca de transparència i menysteniment del diàleg social.

Amb aquesta operació es confirmen les nostres denúncies. Des de fa mesos l’actual president de la companyia està tractant d’implementar un pla estratègic de desballestament de Correus que inclou la venda, privatització parcial o cessió per interès polític dels immobles de l’operador postal públic, sense tenir en compte les organitzacions sindicals ni la societat. Aquest acord ocult afectarà una plantilla de 400 treballadors i treballadores que actualment tenen aquesta seu com a centre de treball, l’oficina principal de Correus de Barcelona.

Comments are closed.