La UGT i CCOO convoquem una concentració el 3 d’octubre pel futur del Penedès

Demà dissabte, 3 d’octubre, a les 11 hores, CCOO i UGT convoquem una concentració a Santa Margarida i els Monjos pel futur del Penedès, oberta al conjunt de la ciutadania, amb el lema “Volem futur al Penedès. Amb treball digne, amb indústria, amb una economia productiva i sostenible”.

Ambdós sindicats volem fer visible la problemàtica dels conflictes recents existents al territori d’empreses com Alfisa a Santa Margarida i els Monjos, Saint-Gobain a l’Arboç o Robert Bosch a Castellet i la Gornal, així com empreses amb conflictes passats com Calsonic, Marelli o d’altres sectors amb important presència en aquestes comarques.

Reivindiquem que el Penedès necessita un pla d’inversions i polítiques d’industrialització per evitar que creixi l’atur i les desigualtats al territori, i en aquest sentit, apostem per dotar de contingut la Mesa per a la Industrialització del Penedès i per activar un pla de xoc d’ajut i d’impuls socioeconòmic.

S’ha convidat a l’acte al conjunt de la ciutadania del Penedès, als 78 Ajuntaments, als 3 Consells Comarcals i han confirmat la seva presència partits polítics i entitats socials del Gran Penedès, que s’han adherit al manifest.

L’acte, que serà en format concentració seguint les instruccions del Procicat, comptarà amb les salutacions de l’alcaldessa dels Monjos, Immaculada Ferret alcaldessa de Santa Margarida i els Monjos i de Joan Sans, president del Consell Comarcal del Baix Penedès i Alcalde de l‘Arboç. Després intervindran representants de les empreses Alfisa, Saint Gobain i Robert Bosch i finalitzarà amb les intervencions dels secretaris generals d’UGT de Catalunya i CCOO de Catalunya, Camil Ros i Javier Pacheco.

Llegeix el manifest conjunt.

Comments are closed.