La UGT i CCOO de Catalunya convoquen mobilitzacions en el sector de la neteja d’edificis i locals pel bloqueig de la negociació del conveni col·lectiu

Demà se celebraran assemblees de delegats i delegades a Barcelona, Tarragona, Girona, Lleida, Cornellà, Sabadell, Granollers i Vic

Davant la situació de bloqueig de la negociació del Conveni del Sector de Neteja d’Edificis i Locals de Catalunya, la UGT i CCOO de Catalunya convoquen assemblees de delegats i delegades demà dimecres, 10 de gener, així com concentracions de treballadors i treballadores per al dia 17 de gener.

Després de dotze mesos de reunions, les patronals segueixen mantenint la seva proposta de congelació salarial per a aquest any 2018, la qual cosa suposaria dos anys seguits sense increments salarials, a més d’insistir a retallar el complement econòmic de l’antiguitat.

Els sindicats hem rebutjat rotundament els plantejaments de la patronal i els hem traslladat que l’actitud immobilista que estan mantenint i la dilatació deliberada per la seva banda d’aquesta negociació tindran la convenient resposta sindical.

No podem consentir una reculada de drets del col•lectiu de neteja, i per això fem una crida als treballadors i les treballadores a assistir a les assemblees, que tindran lloc demà a Barcelona, Tarragona, Girona, Lleida, Cornellà, Sabadell, Granollers i Vic.

Davant d’aquest escenari, i davant la impossibilitat d’avançar cap a un acord, no descartem més mobilitzacions en el futur.

Comments are closed.