La UGT i CCOO de Catalunya demanen una ràpida adjudicació d’IQUA i Artenius España (La Seda)

laSedaDavant del procés de venda d’IQA i Artenius España, dins del concurs de creditors en què estan immerses La Seda de Barcelona i les seves filials, la UGT i CCOO de Catalunya i les seccions sindicals d’ambdues organitzacions hem apostat fermament per la cerca de solucions que permetin el manteniment dels llocs de treball i la continuïtat dels centres de treball del Prat de Llobregat i Tarragona.

Els sindicats creiem que la prolongació en el temps del procés concursal pot derivar en un deteriorament de la situació del negoci en ambdós centres productius. Per tant, considerem imprescindible que la presa de decisions en l’adjudicació de les plantes productives es realitzi en la major brevetat possible.

La UGT i CCOO de Catalunya entenem que el moment actual en què es troba el procés concursal pot posar en risc la continuïtat de l’activitat i, com a conseqüència, el manteniment de l’ocupació. Per això, instem a totes les parts que intervenen en la resolució del procés a què actuïn amb la suficient celeritat i flexibilitat, amb l’objectiu -comú a tots- de garantir la continuïtat de les dues activitats productives i el major nombre de llocs de treball possible.

Comments are closed.