La UGT i CCOO de Catalunya donen suport a la convocatòria veïnal “Ocupem les Rambles”

ocupem-les-ramblesLa UGT i CCOO de Catalunya donem suport a la mobilització veïnal prevista per al dissabte, 28 de gener, a la Rambla de Caneletes sota el lema “Ocupem les Rambles”.

Compartim els objectius bàsics de la convocatòria en el sentit d’exigir llocs de treball de qualitat, estables, professionalitzats i amb plenes garanties per al sector turístic, com a element clau per assegurar la qualitat del propi sector, l’impacte positiu de l’activitat turística per a la ciutat i els seus veïns, també treballadors i treballadores, i la redistribució equitativa de la riquesa generada pel turisme.

Compartim igualment la demanda de regular el sector, tot definint -com ja està començant a fer l’Ajuntament de la ciutat- capacitats de càrrega dels diferents territoris de la ciutat, de manera que els barris de Barcelona no perdin ni habitatges ni habitants, oficis i comerços tradicionals, ni la seva pròpia personalitat local.

Defensem també la idea de l’espai públic com a lloc de convivència ciutadana, assequible per a tothom, obert, habitable i amb un medi ambient sostenible i saludable.

Per tot això, ens sumem i donem suport a la convocatòria a les 11 hores a Canaletes.

Comments are closed.