La UGT i CCOO denunciem la insuficient cobertura de les plantilles als centres de correus a Catalunya

La UGT i CCOO, sindicats majoritaris de Correus a Catalunya, es concentraran demà dijous, 5 de novembre, a les 9 h, a la Unitat de Repartiment 1 de Terrassa, per denunciar la manca de cobertura de plantilles en les unitats de repartiment -urbanes i rurals-, oficines de Correus i centres de tractament postal de tota  Catalunya.

Aquesta retallada injustificada en el volum de contractació repercuteix directament en les condicions laborals dels treballadors i treballadores de Correus per la sobrecàrrega de treball, que suposa un risc per a la salut i perjudica la qualitat del servei a la ciutadania, que han de patir llargues cues en les oficines i retards en la recepció dels enviaments.

La unitats de repartiment número 1 i 3 de Terrassa compten amb un total de 53 Seccions de Repartiment. En l’actualitat, 18 d’aquestes seccions de repartiment estan sense cobertura, la qual cosa origina sobrecàrregues de treball entre la plantilla de Correus i una pèrdua de qualitat del servei públic postal, amb una acumulació d’enviaments de 12.000 notificacions, enviaments de correspondència ordinària i paqueteria.

La UGT i CCOO continuarem exigint la cobertura de la plantilla de Correus amb contractació suficient per a garantir les condicions laborals dels treballadors i treballadores i un servei postal de qualitat als ciutadans i ciutadanes de Catalunya.

Comments are closed.