La UGT inicia una campanya informativa per evitar les agressions al personal de l’aeroport

aeroport-del-pratEl secretari general de la UGT de Catalunya, Josep M. Àlvarez, participarà demà en el repartiment de fulls informatius a la Terminal 1 del Prat

El sector Aeri de la UGT de Catalunya ha iniciat la campanya informativa sobre riscos psicosocials “Stop violència a la feina”, dirigida als treballadors i les treballadores dels diferents serveis d’atenció al passatger de l’aeroport de Barcelona (especialment servei de facturació, embarcament, reclamació d’equipatges, venda de bitllets i servei d’informació). La campanya està motivada per l’increment en els darrers anys de les agressions físiques i verbals al personal de l’aeroport per part dels passatgers, amb especial incidència la passada Setmana Santa.

Des del nostre sindicat estem treballant per solucionar aquest greu problema, que està tenint conseqüències sobre la salut de molts treballadors i treballadores, i per això posem en marxa aquesta campanya de sensibilització tot demanant als passatgers que mantinguin la calma, als responsables de seguretat de l’aeroport que aquesta millori en les instal·lacions, i a les companyies aèries i de handling una millora de les condicions laborals i de la qualitat del servei, de manera que s’evitin les agressions.

En el marc d’aquesta campanya, es repartiran fulls informatius demà dimarts, 5 d’abril, de 10 a 13 hores i de 16 a 18 hores a la Terminal 1. El secretari general de la UGT de Catalunya, Josep M. Àlvarez, participarà en l’acció a les 10 hores.

Repartiment fulls informatius a l’aeroport del Prat de la campanya “Stop violència a la feina”

DIA: dimarts, 5 d’abril de 2016
HORA: 10 hores
LLOC: Punt d’informació, planta 3, sortides, Terminal 1 de l’aeroport del Prat.

Comments are closed.