La UGT insisteix que les mesures proposades per CaixaBank no estan justificades

En la quarta reunió que ha tingut lloc aquest dijous, l’empresa aprofundeix encara més en un nou model de classificació d’oficines, molt més barat i que frustra a més les expectatives d’una part important de la plantilla. La UGT insisteix en la retirada de les mesures que deixen de banda la veritable necessitat de l’empresa:

Organitzar el treball de manera que es controli la jornada, es posi límit a un model de pressions comercials extenuant i insuportable, es doni estabilitat a la plantilla en les seves condicions laborals i en les seves aspiracions legítimes.

La UGT ha exposat, respecte de les mesures anunciades que:

* L’empresa no ha parlat de les condicions que planteja en els acomiadaments, i només s’avé a prioritzar adhesions voluntàries. La UGT sempre ha defensat que les

sortides siguin amb condicions suficients i voluntàries.

* L’empresa ha manifestat que vol ampliar tot tipus d’horaris, però sense augmentar la jornada anual. Difícil encaix tal com ho presenta.

* L’obligació de l’horari singular flexible de 100 tardes és una completa desregulació horària i atempta al que s’ha regulat en conveni i fins i tot en els acords d’oficines Store i In Touch.

 

Comments are closed.