La UGT interposa una denuncia contra la directora de personal de l’Hospital de Bellvitge per presumpta censura i discriminació sindical

Hospital-de-BellvitgeLa secció sindical de la UGT de Catalunya a l’Hospital de Bellvitge ha interposat aquest matí davant el Jutjat de Guàrdia de l’Hospitalet de Llobregat una denúncia contra la directora de personal, Montserrat Castilla, i contra el responsable del Servei Audiovisual de l’hospital, Xavier Linares, per presumpta discriminació sindical i censura per haver negat l’emissió del vídeo electoral de la secció sindical de la UGT en el circuit intern de televisió del recinte hospitalari. La directora de personal n’ha negat l’emissió argumentant que en aquest vídeo apareixen imatges de directius de l’hospital.

Això suposa una inacceptable vulneració dels drets fonamentals per presumpte delicte de discriminació i censura prèvia. Amb aquesta decisió, el nostre sindicat no podrà emetre el seu spot de campanya per a les eleccions que tindran lloc els propers 24 i 25 (el dilluns 23 és jornada de reflexió).

Per aquesta raó, la secció sindical de la UGT a l’Hospital de Bellvitge ha emprès les eleccions judicials necessàries per garantir el nostre dret fonamental a la llibertat sindical.

Comments are closed.