La UGT mantenim la nostra representativitat a l’Institut Català de la Salut

Hem obtingut 62 representants i tornem a ser la força més votada als centres hospitalaris de Can Ruti i Vall d’Hebron.

A les eleccions celebrades a l’ICS els dies 26 i 27 de març la UGT de Catalunya hem obtingut 62 representants i mantenim, en termes globals, la nostra representativitat. En alguns centres hospitalaris com ara Can Ruti i el Vall d’Hebron hem estat un cop més la força més votada i mantenim i fins i tot incrementem el nombre de representants.

El resultat d’aquestes eleccions, celebrades en un context molt difícil en alguns casos, certifica la confiança de les treballadores i treballadors de la salut pública de Catalunya en el sindicalisme de classe.

Volem felicitar molt especialment a totes les delegades i delegats que des dels seus centres de treball es comprometen a defensar cada dia els seus companys i mostrar el nostre agraïment a totes les persones que han dipositat en nosaltres un cop més la seva confiança.

La UGT aconseguim la majoria absoluta a la Junta de Personal d’Atenció Primària a les Terres de l’Ebre

La UGT ens erigim una altra vegada com a força majoritària a les eleccions sindicals d’Atenció Primària de l’Institut Català de la Salut a les Terres de l’Ebre. La nostra candidatura ha aconseguit la majoria absoluta amb 9 dels 17 representants de la Junta de Personal, i això ens permetrà continuar treballant per una millora de les condicions laborals de totes les categories professionals dels treballadors i les treballadores de l’Atenció Primària.

Els objectius més propers són la reobertura de l’atenció continuada del CAP de Xerta, el trasllat de l’atenció continuada al nou CAP d’Amposta augmentant aquesta atenció continuada amb un altre equip i la reubicació fora l’Hospital de l’atenció continuada de Móra d’Ebre, recuperar les retallades patides a les terres de l’ Ebre, adequar els horaris dels professionals de Gestió i Serveis a la resta de categories, per poder millorar els nivells de salut dels ciutadans territori.

Comments are closed.